Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: do You really get 50mb

  1. #1
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    London
    Posts
    15

    Default do You really get 50mb

    Hi I really need 50mb right now but I have only posted 5 then this one witch will be 6 but I need 50mb soon because if you look at my web site most of my stuff is underconstruction because of not enough mb's so please can I have some more mb in about 2 days as i really need it. I think you should give us lot 50mb anyway but ask us to put a small link on our website to your forum so we ge 50mb. Does that sound fare

  2. #2
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Singapore
    Posts
    47

    Default

    actually admin introduced this policy is to reduce spams
    like...some put large amounts of downloads and treat the webspace as storage or pure download
    so if at start its 10mb, they couldn't spam that much if its 50mb at start
    and you are now at 7 posts, its not quite far... 3 more posts...
    good luck

  3. #3
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Azerbaijan
    Posts
    83

    Default

    Post a little more, it'll take like 10 minutes

  4. #4
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    6

    Default

    i need but 5 rep ho ho ho
    please

  5. #5
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    20

    Default

    haha,i get 10 posts,just this post

  6. #6
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Russia, Novosibirsk
    Posts
    634

    Default

    ho ho ho. happy new year mans!
    I'm already7 have 100mb + 7.5 Gb Bandwitch

  7. #7
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    14

    Default

    i have it...but the server can't really support my forum software...:(

  8. #8
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Russia, Novosibirsk
    Posts
    634

    Default

    use Vb or IPB)

  9. #9
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    USA
    Posts
    996

    Default

    You only get curtian things by your post count on this forum. If you want another subdomain ask the admin. If you want upgrades to both of your subdomains you MUST have the double ammount of posts to get both subdomains. For example
    :
    50 Posts: More bandwith.
    need 100 Posts: for both subdomains to have more bandwith.

  10. #10
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Taylorsville, Utah
    Posts
    32

    Default

    At first I thought it was lame that you had to post to get more space, but I think that there's no room to complain when your getting a free site, especially when there are no ads!
    and besides that, I'm only on my second post and have taken a liking to this message board
    :D

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •