Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Thread: transfer to a paid hosting

  1. #1
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    21

    Default transfer to a paid hosting

    i have my board all set up and going bu tI have noticed alot of features we dont have access to as a free hosted site. Does anyone know how to transfer what i have to a new hosted site so I could have all the features? I really dont know anything about it.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Mera Bharat Mahan
    Posts
    1,961

    Default

    you need to backup your databse of current forum and then import it in the new forum. use following link for db backup. It costs $10
    http://phpbb.bizhat.com/phpbb_forum_backup.html

    for any other help use
    http://www.bizhat.com/contact.php

  3. #3
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    21

    Default

    Ok Thank you for the information Guttu.

  4. #4
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    21

    Default

    ok I have recieved my backup when i try to upload to my paid hosting it doesnt work anyone know how to do this i saved the file i was sent and used the restore database on the new forum but it doesnt work any ideas?

  5. #5
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Philippines
    Posts
    823

    Default

    Quote Originally Posted by shell
    Ok, I have received my backup when i try to upload to my paid hosting it doesn't work anyone know how to do this i saved the file i was sent and used the restore database on the new forum but it doesnt work any ideas?
    Integrate your MySQL DB to phpBB too... :D

  6. #6
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    21

    Default

    Thanks. How do I do that? I am pretty new at this sort of thing.

  7. #7
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Philippines
    Posts
    823

    Default

    Quote Originally Posted by shell
    Thanks. How do I do that? I am pretty new at this sort of thing.
    So, you're moving to a Paid Host, right? :?:

    Does your host has cPanel & Fantastico? :?:

  8. #8
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    21

    Default

    yes I am it has fatastico and cpanel. I already installed the phpbb from fantastico should i have done that?

  9. #9
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Philippines
    Posts
    823

    Default

    Quote Originally Posted by shell
    yes I am it has fatastico and cpanel. I already installed the phpbb from fantastico should i have done that?
    Okay. Just start off with a new forum. 8)

  10. #10
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    21

    Default

    I want to be able to keep all the members and posts from our board we have now. Thats the whole reason of getting a backup. The error i am gtting is : SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'thetextingplace.sql' at line 1

    thetextingplace.sql0000644000000000000000000262200 710564545733013512 0ustar rootroot-- MySQL dump 10.9 -- -- Host: localhost Database: bizhat_s4 -- ------------------------------------------------------ -- Server version 4.1.20 /*!40101 SET @[email protected]@CHARACTER_SET_CLIENT */

    Line : 980
    File : admin_db_utilities.php


    any help is appreciated Thanks

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •